La Colla de Campaners d’Ontinyent reprèn les visites guiades al Campanar de la Vila

Comencen aquest mateix diumenge, 4 de febrer


La Colla de Campaners d’Ontinyent reprèn les visites guiades al Campanar de la Vila - Autor: VILA, Ainhoa

La Colla de Campaners d’Ontinyent ha informat que a partir d’aquest cap de setmana reprendrà les visites guiades al Campanar de la Vila, d’una hora de duració.

L’activitat es desenvoluparà cada diumenge del mes de febrer i els dies 4, 11 i 18 de març, també diumenge, així com el 8, 15, 22 i 29 d’abril a les 10.30. Totes les visites començaran a les 10.30 a la porta lateral del Bon Pastor de la plaça de la Vila.

La visita consisteix en l’ascensió per la torre on està exposada la maquinària del rellotge cap a la sala de les campanes, on n’hi ha dotze de les tretze que conformen el campanar, entre les quals destaca la Petra i el seu contrapès de fusta i pedra, a més de les trebanelles. Es continuarà pujant a la balustrada i la visita a la campana del Rellotge, Rauxa o Foc. Per últim i per aquells que no pateixen de vertigen, la visita acabarà amb l’ascens a la cúpula del campanar.

Des de l’entitat han posat èmfasi que la puntualitat és un requeriment important a l’hora de desenvolupar aquesta activitat ja que una vegada tancades les portes de l’església de Santa Maria no es podrà accedir a la torre.

VILA, Ainhoa

ontinyent.vilaweb.cat (31-01-2018)

 • ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT (ONTINYENT) : Tocs i altres activitats
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © ontinyent.vilaweb.cat (2018)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 08-08-2020
  Convertir a PDF