Obertes les inscripcions presencials de la Cronopinacles-Pujada al Campanar de Santa Maria

Si bé ja des de fa un temps estan obertes per internet les inscripcions per a la Cronopinacles-Pujada al Campanar de Santa Maria del proper 4 de setembre amb motiu de les festes de la Serra, a partir d’aquesta setmana també es podran fer les inscripcions presencials.

Les inscripcions presencials a la Cronopinacles es podran fer a l’espai de les Festes de la Serra situat al carrer Riber, 12, els dimecres de les 6 a les 8 de la tarda i els divendres de les 11 a la 1 del migdia.

Recordar que la cursa de la Cronopinacles​ serà en format tipus crono amb sortida cada 45 segons per corredor, i el recorregut de la cursa serà amb sortida a la plaça de Sant Miquel, quatre Cantons, carrer Pere Berenguer de Vilafranca, plaça Major, carrer Hortalans, pujada i baixada al campanar de Santa Maria, carrer Hortalans, carrer Josa, carrer Major i finalitzarà a la plaça Sant Miquel. Una distància d’uns 700 metres, aproximadament.

El que es vol amb aquesta cursa és animar a tothom a fer una cursa assequible per la distància però que té l’atractiu de pujar i baixar el campanar de santa Maria i entrar dins la mateixa església.

NOVA CONCA

novaconca.cat (07-08-2016)

 • BARBERÀ DE LA CONCA: Campanes, campaners i tocs
 • Campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © novaconca.cat (2016)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 22-01-2021
  Convertir a PDF