Visites al campanar de la Vila

Visites guiades al Campanar de la Vila - Autor: COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT
Visites guiades al Campanar de la Vila - Autor: COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT

La Colla de Campaners d’Ontinyent en col·laboració amb la parròquia de Santa Maria, informen que, una vegada acabades les obres de restauració del campanar i del conjunt de campanes, es reprenen les visites guiades al campanar de la Vila, que havien estat suspeses prop de dos anys a causa del mal estat de la torre.

Les visites presenten diverses novetats, així, encara que com era habitual continuaran sent els diumenges, s’avancen d’horari, és a dir, ja no seran després de missa dotze a l’entrada de la sagristia sinó a les 10’30 hores a la Plaça de la Vila (porta lateral del Bon Pastor), on seran rebuts pels membres de la Colla de Campaners d’Ontinyent.

Les visites duraran al voltant d’una hora finalitzant abans que s’inicie la missa de les dotze. Tindran lloc cada diumenge (excepte els dies que hi hagen vols de campanes). El primer dia de visites de l’any 2010 serà el proper diumenge 7 de març i el calendari per aquest primer mig any es el següent:

Març: 7, 14 i 21

Abril: 18 i 25

Maig: 2 i 9

La torre després de la seua recent restauració a quedat totalment acondicionada per a poder ser visitada, així s’han col·locat baranes en aquells trams de l’escala que presentaven algun perill, i s’han redistribuït els elements de la sala on esta dipositada la maquinaria del rellotge, que queda ara exposada de manera més accessible.

Es recorda igualment que els menors de 12 anys sempre hi aniran acompanyats i baix la responsabilitat dels seus pares o tutors, i que en cas de pluja intensa o fort vent, les visites quedaran automàticament suspeses.

Cal incidir que donat que l’església s’obrirà expressament per a la visita, es important ser puntuals, ja que una vegada tancades les portes no es podrà accedir a la torre.

Per últim recordar que aquells grups que ho desitgen poder concertar visites fora de l’horari una vegada consultat amb el Plebà i confirmada la disponibilitat dels campaners.

COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT

Colla de Campaners d'Ontinyent (02-03-2010)

 • ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT (ONTINYENT) : Tocs i altres activitats
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Colla de Campaners d'Ontinyent (2010)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 18-01-2021
  Convertir a PDF