'Campanar contigo acabó todo'

Campanar de Cunit - Autor: EIX
Campanar de Cunit - Autor: EIX

El campanar de Cunit també es va apagant. Les queixes pel soroll del campanar de quatre veïns han fet que el volum de les "campanes" vagi a menys. Sembla ridícul, però reflexa molt bé la imatge de la població als darrers temps. Les decisions dels polítics cunitencs dels últims anys estan acabant amb el poble.

Les entitats estan amb poca il·lusió, sense motivació per continuar i ja han escoltat massa excuses que ja no valen; carregant el mort a treballadors, secretari o antic govern. Ara amb els treballadors del costat de la població, amb canvi de secretari i sense més poder per parlar de l'antic govern, no queden excuses.

La mesura pressa amb el carnaval és ja còmica i amb el festival de l'humor aquest cap de setmana sembla broma, però no ho és. Jo ja deia que el model de poble que volen és contrari al que vol el poble. I ara per fi surt a la llum i tothom ho veu igual. No només parlem d'aquest govern, la resta i les oposicions són iguals.

Admiren a Vilanova per com es movilitza per la sentencia en contra dels seus festivals, a Cunit els recolcem; encara que els polítics no es pronunciïn perquè ells volen un Cunit sense soroll cultural. Aquest comunicat és una crida a reanimar una població a la que li queda poca esperança.

Sabem que és difícil movilitzar a la gent com a altres municipis, per tant s´ha decidit reanimar Cunit dels seus últims batecs via online abans d'escoltar el xiulet final. Utilitzem el #CunitQueríaRuidoCultural per penjar fotos a instagram, comentaris a Twitter i Facebook.

Les entitats ara mereixen el suport de tots. Estan perillant molts actes ja que l'ajuntament organitza molts pocs actes, la gran majoria sorgeixen d'associacions. No tenen energía per movilitzar res ara, aquest ajuntament esgotant a qualsevo. Amb el campanar pot acabar tot o començar de nou.

Gràcies per tot. Sempre ens intentem riure de tot però ara arriba ja a ser difícil. Salutacions a tots!

EIX

Eix Diari (05-06-2016)

 • CUNIT: Campanes, campaners i tocs
 • Soroll i denúncies: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Eix Diari (2016)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 27-09-2020
  Convertir a PDF