La Colla de Campaners organitza un nou repic solidari

Per al Banc d'Aliments de Càritas

La Colla de Campaners organitza un nou repic solidari - Autor: EL FAR
La Colla de Campaners organitza un nou repic solidari - Autor: EL FAR

Els membres de la Colla de Campaners de Sant Feliu han organitzat per al proper cap de setmana una recollida d'aliments per destinar-los al Banc d'aliments de Càritas de la Parròquia de Sant Llorenç. Tal com ja han fet en ocasions anteriors, la iniciativa es presenta sota el nom de Vine i fes un repic solidari! i es durà a terme el dissabte 12 de desembre, de 10 a 14 h. i de 17 a 19 h.; i el diumenge 13, d'11 a 14 h. L'espai de recollida serà la Catedral de Sant Llorenç. Alguns dels aliments que es poden lliurar són llegums cuits, oli, llet, pots de tomàquet, arròs, i també diners per poder comprar menjar fresc.

Per tal d'amenitzar la jornada, els Campaners conviden les persones que facin alguna aportació a pujar al campanar i fer repicar les campanes de la Catedral per fer créixer les reserves d'aliments de Càritas. Per a aquells qui no vulguin pujar, els Campaners tindran una campana més petita a la porta del campanar.

La Fundació Banc dels Aliments és, juntament amb Càritas i la Creu Roja, una de les entitats de distribució d'aliments més importants del país. S'estima que aproximadament una cinquena part dels ciutadans de Catalunya viuen en situació de risc de pobresa a Catalunya.

EL FAR

El Far (09-12-2015)

 • Catedral de Sant Llorenç - SANT FELIU DE LLOBREGAT: Campanes, campaners i tocs
 • SANT FELIU DE LLOBREGAT: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE LA SEU DE SANT LLORENÇ (SANT FELIU DE LLOBREGAT) : Tocs i altres activitats
 • Tocs extraordinaris de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © El Far (2015)
  © Campaners de la Catedral de València (2022)
  campaners@hotmail.com
  : 03-07-2022
  Convertir a PDF