El rellotge i el campanar han tornat a funcionar aquest dimecres

L’empresa especialitzada ha estat a Cubelles a primera hora i ha reactivat el sistema. El rellotge i el campanar de l’església de Santa Maria no funcionaven des del 20 de febrer

El rellotge i el campanar han tornat a funcionar aquest matí. L’empresa especialitzada ha estat a Cubelles a primera hora i ha reactivat el sistema. El rellotge i el campanar de l’església de Santa Maria no funcionaven des del 20 de febrer. El mossèn Joaquim Lluís ha explicat a Ràdio Cubelles que l’actual rellotge que també marca les campanades és electrònic actualment. El mossèn Joaquim Lluís també assegura que el rellotge situat a la façana de l’església en realitat era de propietat municipal fins que hi va haver algunes desavinences entre l’Ajuntament i la parròquia.

D’altra banda, la parròquia també ha fet pública la quantitat de diners recaptada pel projecte de Mans Unides. Arran del sopar per la fam que es va fer aquest dissabte al vespre, la parròquia de Cubelles ha pogut donar 2176€ per a un projecte de cooperació a Mauritània.

RÀDIO CUBELLES

radiocubelles.com (04-03-2015)

 • CUBELLES: Campanes, campaners i tocs
 • Propietat campanars i campanes: Bibliografia
 • Rellotges: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © radiocubelles.com (2015)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 08-03-2021
  Convertir a PDF