El grup de veïns que recull firmes pel campanar fa una segona entrega de signatures a l'Ajuntament


De fet, es mostren satisfets de la gran resposta que està obtenint la iniciativa i del suport que reben per part de la resta d’arenyencs. Recordem que la campanya ha sorgit després que hagin sortit veus contràries a què aquestes toquin, tant a les hores, com els quarts, així com en les celebracions religioses. Aquest grup de veïns no vol que a la nostra vila acabi passant com altres municipis de Catalunya, on s’ha acabat traient-los el so. Una de les veïnes que recull les firmes, Maria Comet, ha mostrat la seva satisfacció al veure la sensibilitat del poble d’Arenys davant la possibilitat que el campanar pugui deixar de sonar.

Comet ha criticat que sigui algú que ha vingut de fora a viure a Arenys de Mar i vulgui canviar les tradicions locals. A més, dóna la casualitat que aquest veí viu a la part alta de la riera, allunyat per tant del campanar.

De fet, aquest veí ha fet arribar escrits tant al Defensor del Poble, com el Síndic de Greuges i el Defensor del Pueblo. Precisament, aquest últim ha enviat diversos requeriments a l’Ajuntament perquè es respecti els decibels a l’hora de fer sonar els campanes. Tot i això, l’Alcalde ha dit que mentre farà tot el que sigui possible perquè les campanes no deixin de sonar.

RÀDIO ARENYS

Ràdio Arenys (05-02-2014)

 • ARENYS DE MAR: Campanes, campaners i tocs
 • Soroll i denúncies: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  Buscar campana, campanar, població, fonedor, epigrafia, any fosa, autor, article
  © Ràdio Arenys (2014)
  © Campaners de la Catedral de València (2019)
  campaners@hotmail.com
  : 26-04-2019
  Convertir a PDF