La Coral Ginesta de Cervera enregistra cançons inèdites per a cor i les sis campanes del campanar de l'església de Santa Maria.


Foto123536

Aquest passat cap de setmana, 21 i 22 d'abril, a l'església de sant Joan, la Coral Ginesta ha començat l'enregistrament del projecte "Tocs dels Temps" que continuaran els Campaners de Cervera al maig, amb l'enregistrament dels antics tocs cerverins.

Tot es reunirà en un CD que combinarà, en qualitat digital, els diferents tocs del campanar de Cervera amb una col·lecció de cançons per a cor mixt i les 6 campanes del campanar, que la Coral Ginesta va encarregar a 6 compositors sobre poemes referents al campanar de la nostra ciutat:

Foto123537

El disc, doncs, combinarà la tradició dels tocs, amb la creació de les cançons, i compta amb la participació de David Casamitjana com a tècnic de so.

A l'estiu serà presentat el disc en un concert a la plaça Major a càrrec de la Coral Ginesta juntament amb els Campaners de Cervera, que interpretaran tocs i cançons sota la direcció de Xavier Puig.

PUIG, Xavier
Lo Carranquer (23-04-2012)
 • Parròquia de Santa Maria - CERVERA: Campanes, campaners i tocs
 • CERVERA: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE CERVERA (CERVERA) : Tocs i altres activitats
 • Gravacions de tocs: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Lo Carranquer (2012)
  © Campaners de la Catedral de València (2022)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 29-11-2022
  Convertir a PDF