Comunicat de dissolució de la colla de Campaners de Sant Feliu de Llobregat

Catedral Parròquia de Sant Llorenç

Plaça de la Vila, 2b, 08980 Sant Feliu de Llobregat


El dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la colla de Campaners de Sant Feliu de Llobregat no va realitzar el tradicional repic de campanes després de les sardanes ja que el bisbat de Sant Feliu va obligar-nos a treure la Senyera del campanar, i per aquest motiu a les vuit del vespre es va despenjar la Senyera i vam decidir dissoldre’ns com colla, una data prou simbòlica i en l’any que celebràvem el nostre 15è aniversari.

Han passat 15 anys, des del 1996 fins el 2011, quan amb motiu de la celebració del 50è aniversari de la consagració de l'Església Parroquial de Sant Llorenç, una colla d'amics varem proposar-nos recuperar el funcionament manual de les nostres campanes, des d’aquella data sempre hem col•locat la Senyera en el campanar.

Durant aquests 15 anys hem viscut l’escalf i la simpatia cada vegada més creixent de la gent de Sant Feliu, fins a formar part d’una tradició arrelada en les nostres fetes.

Hem tocat per molt motius, religiosos i civils, assolint moments molts especials com aquella proclamació de Sant Feliu Ciutat Gegantera 2001,...però se’ns dubte el moment més espectacular i entranyable va ser la benedicció de la nova campana Rarímia l’any 2000.

El temps passarà i potser ningú recordarà el volteig de la Rarímia en les nostres festes però malgrat això ella ara ja forma part del nostre campanar!!!

Un agraïment molt especial i sincer de tots nosaltres per tot aquella gent que durant aquest 15 anys ens heu fet costat...no oblidarem aquells aplaudiments que ens regalàveu al finalitzar els repics!!!

Campaners de Sant Feliu de Llobregat (11-09-2011)
 • Catedral de Sant Llorenç - SANT FELIU DE LLOBREGAT: Campanes, campaners i tocs
 • SANT FELIU DE LLOBREGAT: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE SANT FELIU (SANT FELIU DE LLOBREGAT) : Tocs i altres activitats
 • Reparació de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de Sant Feliu de Llobregat (2011)
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 14-04-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 20 Visitants: 20 Usuaris: 0