Turisme Llíria programa visites guiades al campanar de l’església de la Sang

El Dissabte Sant és l’únic dia de l’any que es realitza esta activitat

L’Agència Lliriana de Turisme ha programat una visita guiada a la torre-campanar de l’església de la Sang per al pròxim dissabte 3 d’abril. Esta és una extraordinària oportunitat per a assistir a esta activitat, ja que el Dissabte Sant és l’únic dia de l’any que es realitza perquè no sonen les campanes.

La pujada al campanar es realitzarà en grups de 8 persones cada 15 minuts, des de les 11 i fins a les 13.30 hores. En la visita es donarà a conéixer la història de les campanes, una de les quals és del segle XVI. A més, el visitant podrà disfrutar des de la torre d’unes magnífiques vistes de Llíria.

L’església de la Sang és una de les joies artístiques de la Comunitat Valenciana. Este temple del segle XIII està declarat Monument Nacional i Bé d’Interés Cultural. Posseïx elements arquitectònics de transició del romànic al gòtic. En el seu interior destaca la decoració policromada de la sostrada emparentada amb la tradició mudèjar.

Les persones que assistisquen a l’activitat de l’Agència Lliriana de Turisme podran visitar també la pròpia església, i el Museu Arqueològic de Llíria i el museu d’escultura Silvestre d’Edeta, situats junt amb el temple. Estos edificis estaran oberts d’11 a 14 hores.

Notas de Prensa Comunitat Valenciana (31-03-2010)

 • LLÍRIA: Campanes, campaners i tocs
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Notas de Prena Comunitat Valenciana (2010)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 07-03-2021
  Convertir a PDF