El grup de campaners i campaneres de la Vila de Sitges, Premi a les Tradicions Sitgetanes

Campaners de Sitges
Campaners de Sitges

Sitges Sandàlies i Ricardo Urgell, de Pachá, són els guardonats del Premi Trinitat Catasús A mesura que s’acosta la celebració de la Nit de Premis Sitges, es van coneixent els diferents guardonats de l’edició d’aquest any.
La setmana passada ja anunciàvem que el Premi Especial que atorga l’Ajuntament seria per la Confraria de Pescadors. Recentment s’ha pogut conèixer que enguany el Premi a les Tradicions Sitgetanes que concedeix cada any Foment del Turisme de Sitges serà pel grup de campaners i campaneres de la Vila. Aquesta és la 18ª edició del premi que reconeix a persones, grups o entitats la contribució a la preservació de les tradicions del nostre municipi. El jurat ha decidit per unanimitat concedir el guardó a aquest grup per continuar perpetuant la tradició centenària dels tocs de campana a Sitges, durant les festes més assenyalades del nostre calendari. Els campaners i campaneres guardonats són: Antoni Plana Caverdós, Ricard Baqués Alari, Isidre Pañella Virella, Isidre Baqués Molina, Ricard Baqués Almirall, Anna Baqués Almirall i Loreto Baqués Almirall.
D’altra banda, el col·lectiu de periodistes de la Vila que cada any concedeix el Premi Trinitat Catasús ha decidit, també per unanimitat, que enguany els guardons ex-aequo són per a l’empresa Sitges Sandàlies, encapçalada per Abdon Vidal, per ser l’última de les fàbriques de sabates de la Vila i sumar una llarga trajectòria com a ambaixadora de Sitges a través del seu producte; i per Ricardo Urgell, fundador i ànima de les discoteques Pachá, grup que enguany celebra el 40è aniversari de la primera d’elles, Pachá Sitges, que ha portat amb orgull el nom de la nostra Vila arreu del món. El Premi Trinitat Catasús es dóna a aquelles persones i entitats que, vinculades a Sitges, s’hagin distingit per la difusió o la promoció de valors humans, culturals, socials o esportius, etc., contribuint al progrés de la col·lectivitat, i que, per aquest motiu, hagin tingut una presència, positiva per al conjunt de la Vila, en els mitjans de comunicació locals, comarcals i nacionals.


ADMIN

SitgesBlog (19-10-2008)
 • Parròquia Sant Bartomeu i Santa Tecla - SITGES: Campanes, campaners i tocs
 • SITGES: Campanes, campaners i tocs
 • Reparació de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © SitgesBlog (2008)
  © Campaners de la Catedral de València (2022)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 25-09-2022
  Convertir a PDF