Els Campaners de la Catedral de València reben el Premi de la Junta Municipal de Ciutat Vella

En la categoria de "Lliure Designació", per la seua labor cultural

El dia 27 de novembre es van lliurar els Premis de la Junta Municipal de Ciutat Vella corresponents a l'any 2008. En l'acte, que va tindre lloc al saló d'actes del Museu de la Ciutat (Palau del Marqués de Camp o Palau de Berbedel), es va atorgar aquesta distinció a l'Associació de Campaners de la Catedral de València en la categoria de "lliure designació", defenent la important labor cultural de recuperació de la música del passat que realitza la nostra associació. Va lliurar els premis la Regidora i Presidenta de la Junta Municipal de Ciutat Vella, Mª Jesús Puchalt.

Segons Francesc Llop, que com a president dels campaners va arreplegar la distinció, el lliurament d'aquest premi suposa, per una banda, un motiu de gran alegria per als Campaners de la Catedral de València perquè ens fa apreciar que "sí que se'n recorden de nosaltres", i que després de tants anys (el Premi coincideix amb els 20 anys tocant al campanar de la Catedral, amb el Gremi de Campaners Valencians, i ara amb els Campaners de la Catedral de València) el nostre treball es veu reconegut.
Per altra banda, va destacar també els seus sentiments de tristesa pel fet que el rellotge de la ciutat, en concret la campana d'hores o Micalet, no sóne per la nit des de fa uns 4 anys, reivindicant que torne a sentir-se una veu que representa que també de nit està viva aquesta ciutat.

Després de l'acte, al qual van assistir 12 dels campaners associats, es va servir un vi d'honor al pati del museu i els Campaners vam aprofitar per inmortalitzar aquest moment històric de reconeixement a l'associació, posant junt al Premi, com mostra una de les fotografies.


CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA (02-12-2008)

 • Catedral de Santa Maria - VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA (VALÈNCIA) : Tocs i altres activitats

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2008)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 12-06-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 16 Visitants: 16 Usuaris: 0