La Generalitat acull el XIV Festival Internacional de Carillˇ de Barcelona

El Palau de la Generalitat acollirÓ demÓ, a les nou del vespre, el XIV Festival Internacional de Carillˇ de Barcelona al Pati dels Tarongers.

Un circuit tancat de televisiˇ permetrÓ seguir l'audiciˇ des del pati els dies 14, 15, 21 i 22 de juliol i tambÚ es podrÓ escoltar des del carrer Sant Honorat i el carrer de la Fruita, del Barri G˛tic.

El concert d'obertura del festival anirÓ a cÓrrec del carillonista de l'Ajuntament d'Oslo (Noruega), Vegar Sandholt, amb motiu de l'any Grieg, que es commemora el centenari de la mort del compositor noruec.

El diumenge 15 de juliol, la polonesa Malgosia Fiebig interpretarÓ la m˙sica de Frederic Chopin, i el pr˛xim cap de setmana el festival acollirÓ una improvisaciˇ contemporÓnia sobre melodies populars catalanes infantils a mans del carillonista de la Catedral d'Anvers, (BŔlgica), Geert D'hollander.

El tancament del festival ho portarÓ la carillonista del Palau de la Generalitat, Anna Maria RevertÚ, que interpretarÓ la suite dedicada a GaudÝ 'Gaudi's Chimneys', creada pel estatunidenc John Couter.

Des de fa 14 anys, cada mes de juliol es fa el Festival Internacional de Carillˇ amb l'objectiu de presentar intŔrprets de tot el mˇn.

El carillˇ de Palau, que el desembre passat va fer 30 anys, Ús un instrument de m˙sica format per campanes de bronze que es toquen mitjanšant un teclat de fusta.


Europapress
EUROPA PRESS (13-07-2007)
 • BARCELONA: Campanes, campaners i tocs
 • Carillons: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VAL╚NCIA
  Campaners de la Catedral de ValŔncia
  ę EUROPA PRESS (2007)
  ę Campaners de la Catedral de ValŔncia (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 24-09-2020
  Convertir a PDF