Barx commemora el centenari del seu campanar amb un concert

Llorenç Barber oferirá dos concerts en el poble

El músic Llorenç Barber oferirà dos concerts aquest cap de setmana a Barx, a la comarca de La Safor, per a commemorar el centenari del campanar de la població. L'intèrpret aieloner farà sonar hui, a la casa de cultura barxera, el seu bastidor carregat de campanes i el dia 11 d’octubre tocarà les de la torre de la població de la Valldigna i set mes que aportarà l’artista.

Els actes, programats per la corporació local, també formen part de l'aniversari del dia de la Cornunitat Valenciana. Una representació de la comèdia musical Tres Julietes sarasa Romeo i diumenge una missa on participaran els rectors de Benifairó de la Valldigna, la Baronia de Planes i Barx i l'arxipreste de la Valldigna completaran les celebracions previstes.

Per a introduir el concert de diumenge, que se celebrarà en la plaça de la Constitució al migdia, actuarà la Banda de Música local, que interpretarà peces de Francisco Esteve Pastor, Ennio Morricone i Txaikovski.

Després del descans, que s’aprofitarà per a entregar els premis als guanyadors dels concursos de pintura i dibuix. Llorenç Barber –músic que a aconseguit fama internacional- iniciarà el seu espectacle.

EUROPA PRESS
LEVANTE – EL MERCANTIL VALENCIANO (10-10-1998)
 • BARX: Campanes, campaners i tocs
 • BARBER, LLORENÇ: Tocs i altres activitats
 • Concerts de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  Buscar campana, campanar, població, fonedor, epigrafia, any fosa, autor, article
  © LEVANTE-EMV (1998)
  © Campaners de la Catedral de València (2019)
  campaners@hotmail.com
  : 19-09-2019
  Convertir a PDF