Nova programaciˇ de l'└ngelus del mig dia

D'acord amb les instruccions generals de l'Arquebisbat, hem modificat la programaciˇ de l'└ngelus de les dotze de cada dia, de manera que toca com ja ho fa el diumenge, Ús a dir primer es mou la BÓrbera a mitja finestra, la campana del cor, i desprÚs es toquen tres batallades d'oraciˇ amb la Maria. Aquesta Ús la programaciˇ habitual de dissabte i diumenge al mig dia i a la poqueta nit; l'└ngelus es toca amb tres batallades de la Maria a les 7:30, a les 12 i a les 19:30 (en hivern; en estiu a les 20:30).

El canvi d'horari estiu / hivern Ús el tradicional, de Creu a Creu (3 de maig al 14 de setembre).

AixÝ es fa des de la primera restauraciˇ de les campanes, per una subvenciˇ directa de la que era alcaldessa de ValŔncia Clementina Rˇdenas.

╔s una programaciˇ automÓtica, Ús a dir que no la fem els campaners sinˇ l'ordinador que estÓ en la capella de Sant Vicent MÓrtir i els mecanismes associats a les campanes esmentades.

Ens alegra que es recupere el toc de l'└ngelus i sobre tot l'oraciˇ associada, per˛ cal recordar que en la Catedral es toca tres vegades al dia tot l'any (llevat del Divendres i el Dissabte Sants) i no sols en temps de pandŔmia.

CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VAL╚NCIA

(17-03-2020)

 • VAL╚NCIA: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VAL╚NCIA (VAL╚NCIA) : Tocs i altres activitats
 • Tocs extraordinaris de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VAL╚NCIA
  Campaners de la Catedral de ValŔncia
  Buscar campana, campanar, poblaciˇ, fonedor, epigrafia, any fosa, autor, article
  ę Campaners de la Catedral de ValŔncia (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 05-04-2020
  Convertir a PDF