Inaugurat el carilló del Gremi en Santa Llúcia

El carilló, de 8 campanes, fabricades i afinades per Paccard, d'Annecy (France), i proveïdes al Gremi per ERMEC de Barcelona, va ser inaugurat el 12 de desembre de 2000, després de la "Tabalà" que anuncia la festa de la Santa, i com a preludi de la presentació del projecte arquitectònic per a la restauració del temple i del seu conjunt.


Les 8 campanes del carilló

Les campanes foren beneïdes per capellà de la Confraria, Mn. MONCHO, Vicari Episcopal, i començaren a tocar, segons el programa establert.

El treball mecànic fou fet per "Cerrajería Artística J. A. GARCÍA", de València, i la instal·lació electromecànica per Cèsar TOMÀS, d' ELECTRORECAMP (Atzeneta d'Albaida). El cost dels treballs serà finançat íntegrament pels Campaners de la Catedral de València.


Les 8 campanes del carilló


BRAHMS - Cançó de Bressol (format MP3 - tocada a les 20 hores)

Els tocs comencen a les 8 del matí, amb l'Angelus, i diverses melodies cada hora, amb tocs de missa a les 09:50 i les 18:50, tocs d'Àngelus a les 8, 12 i 20 hores i toc d'Ànimes a les 21 hores. De les 10 a les 20 hores hi ha diverses melodies, que foren enregistrades per Francesc LLOP i ÁLVARO.

GREMI DE CAMPANERS VALENCIANS

(12-12-2000)

 • Ermita de Santa Llúcia - VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • ERMEC (BARCELONA) : Intervencions
 • Carillons: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 01-12-2021
  Convertir a PDF