Catalan Sound Concert

Singular i espectacular fusió entre la banda catalana de rock, Imperial Jade, i el so de les campanes tocades manualment pel grup Ensemble Schlagfertig des de dalt del campanar del Pi, amb direcció artística a càrrec del músic i compositor suïs Beat Jaggy, que omplirà de música l'interior de la Basílica Santa Maria del Pi.

No et perdis aquest excepcional i sorprenent concert diumenge 21 d'octubre a les 20 h, organitzat per l'Associació Amigues i Amics del Campanar del Pi i amb el suport del Consolat suís.

El preu del donatiu de l’entrada és de 15 € a benefici de la restauració de les campanes del Pi i els tocs manuals tradicionals, patrimoni cultural de la ciutat de Barcelona.

Es recomana accés al temple mínim 15 minuts abans de l'inici de l'esplectacle. Menors de 16 anys acompanyats de tutor legal. Disponibilitat d'entrades fins a cobrir aforament limitat 400 persones. Compra màxima per sessió/usuari 10 entrades. Despeses de gestió entrades online 1,63 € (IVA inclòs) + 15 € (donatiu entrada). Adquisició offline d'entrades al cancell de la basílica.

CAMPANAR DEL PI

Eventbrite (21-10-2018)

 • Basílica de Santa Maria del Pi - BARCELONA: Campanes, campaners i tocs
 • BARCELONA: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERES I CAMPANERS DEL PI (BARCELONA) : Tocs i altres activitats
 • Concerts de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Eventbrite (2018)
  © Campaners de la Catedral de València (2022)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 29-09-2022
  Convertir a PDF